ЧИЩЕННЯ НОУТБУКА ВІД ПИЛУ

ЧИЩЕННЯ НОУТБУКА БУДЬ-ЯКИХ ВИРОБНИКІВ І МОДЕЛЕЙ
У нашому сервісному центрі проводиться сервісне обслуговування всіх марок ноутбуків, яке включає весь спектр послуг, від профілактичних робіт до термінового ремонту. Чищення ноутбуків може складатися з таких етапів: чищення клавіатури, зовнішнє/внутрішнє чищення ноутбуків від пилу, усунення вологи після залиття рідиною.


    Наші Послуги

    Icon@3×1

    ДІАГНОСТИКА НОУТБУКА

    Діагностика несправності ноутбука нашими експертами
    500.00 грн.*
    Icon@3x

    ЧИЩЕННЯ БЕЗ ПОВНОГО РОЗБІРАННЯ НОУТБУКА

    Виробляється якщо є можливість не розбирати ноутбук повністю, включає заміну термопасти
    від 1000 грн.
    Icon@3x

    ЧИЩЕННЯ З ПОВНОЇ РОЗБІРКИ НОУТБУКА

    Здійснюється за необхідності повного демонтажу материнської плати для зняття системи охолодження, включає заміну термопасти та термопрокладок
    від 3000 грн.

    * – оплачується у разі відмови від ремонту, як компенсація за витрачений час та ресурси.

    Запиленість ноутбука один із основних факторів, що впливають на працездатність роботи мобільного пристрою. Пил може повністю дестабілізувати роботу всієї системи охолодження, яка незабаром призведе до перегріву всіх найважливіших елементів та частин, що у свою чергу швидко стане причиною їхньої поломки. Цю проблему можна тільки попередити за допомогою регулярної профілактики, яка повинна включати чистку нутрощів і деяких частин від забруднень. Чищення ноутбуків може складатися з таких етапів: чищення клавіатури, зовнішнє/внутрішнє чищення ноутбуків від пилу, усунення вологи після залиття рідиною. Щоб зробити внутрішнє чищення необхідно пройти кілька етапів, в які включається мастило кулера, а також заміна всіх термоінтерфейсів. Для проведення цих робіт використовуються спеціальні інструменти, а також якісні матеріали. Якщо вчасно зробити очищення ноутбука, це може запобігти несподіваній поломці, дозволивши уникнути непотрібних витрат на дорогі запчастини, а також уникнувши втрати важливої інформації. Яка ж необхідна періодичність процедури очищення ноутбука від пилу? Виробники ноутбуків багато рекомендують проводити її не рідше разу на рік. Якщо користувач стежитиме за мобільним обладнанням, оскільки потрібно за документацією, він зможе не допустити запиленості і в свою чергу не допустити критичної поломки в непотрібний момент.