РЕМОНТ ПІСЛЯ ЗАЛИТТЯ

ЧИЩЕННЯ І РЕМОНТ НОУТБУКА ПІСЛЯ ЗАЛИТТЯ БУДЬ-ЯКИМИ РІДИНАМИ
Дуже часто користувачі вважають, що за кілька днів ноутбук може бути знову готовий до роботи. На жаль, це не завжди так насправді. Як тільки Ви увімкнете ноутбук, може статися коротке замикання, яке зашкодить безліч компонентів.


    Наші Послуги

    remont-elementov-pitaniya

    ДІАГНОСТИКА НОУТБУКА

    Діагностика несправності ноутбука нашими експертами
    500.00 грн.*
    ремонт после залития

    ЧИЩЕННЯ ПІСЛЯ ЗАЛИТТЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ РОБОТИ

    Проводиться повний розбір ноутбука, після чого кожен його компонент оглядається майстром, очищається спеціальною рідиною та у разі виходу з ладу замінюється. Також відновлюються контактні майданчики та струмопровідні доріжки у разі потреби.
    від 3000 грн.

    * – оплачується у разі відмови від ремонту, як компенсація за витрачений час та ресурси.

    Поява ноутбуків зробила цілу революцію, адже тепер користувач може не перебувати на одному робочому місці постійно, а переміщатися, як йому хочеться. Ноутбук можна взяти з собою в дорогу, на природу, піти з ним у кафе, де випити філіжанку кави та посерфити в інтернеті. Але в цьому стані щастя може зненацька з’явитися невелика проблема, адже ризик пошкодження ноутбука тепер збільшився багаторазово. Найпоширеніша проблема це залиття ноутбука рідиною. Що ж потрібно робити у такому разі? Перші кроки Якщо користувач пролив на ноутбук чай, воду, каву, сік, то порядок дій завжди однаковий: – якнайшвидше відключіть живлення, і витягніть акумулятор. У жодному разі не намагайтеся вимикати систему в коректному режимі, найголовніше швидше знеструмити ноутбук, інакше рідина стане провідником електрики, що призведе до замикання; – необхідно перевернути ноутбук клавіатурою донизу, це робиться для того, щоб рідина не змогла потрапити на системну плату або інші компоненти; – обов’язково сухою ганчіркою видалити залишки вологи з корпусу ноутбука. Якщо Ви встигли зробити всі дії після залиття, необхідно терміново звернутися до професіоналів. Щоб самому зробити ремонт залитого ноутбука, необхідно мати солідний багаж знань і мати необхідний досвід. Також не у всіх можуть бути вдома спеціалізовані інструменти, робота без яких марна. Чим швидше буде здійснено чищення, тим більше зросте ймовірність того, що з цієї ситуації можна буде вийти без будь-яких проблем.