РЕМОНТ СИСТЕМИ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ЧИЩЕННЯ

РЕМОНТ СИСТЕМИ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ЧИЩЕННЯ НОУТБУКА ВСІХ МОДЕЛІЙ ТА ВИРОБНИКІВ
Вся система охолодження в ноутбуці складається з безлічі вентиляторів та мідних трубок, які сприяють відведенню тепла від важливих елементів пристрою. Якщо ноутбук виходить з ладу, це може бути причиною того, що перегрівся центральний процесор, відеокарта або міст. У нашому сервісному центрі проводиться сервісне обслуговування всіх марок ноутбуків, яке включає повний спектр послуг, від профілактичних робіт до термінового ремонту.


    Наші Послуги

    remont-elementov-pitaniya

    ДІАГНОСТИКА НОУТБУКА

    Діагностика несправності ноутбука нашими експертами
    500.00 грн.*
    chistka-ot-pyli

    РЕМОНТ СИСТЕМИ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ЧИЩЕННЯ ВІД ПИЛУ НОУТБУКА (БЕЗ ВАРТОСТІ ЗАПЧАСТИН)

    Розбирання ноутбука до необхідного рівня. Чищення від бруду та пилу. Заміна несправних елементів системи охолодження. Заміна термоінтерфейсів.
    від 1000 грн.

    * – оплачується у разі відмови від ремонту, як компенсація за витрачений час та ресурси.

    Запиленість ноутбука один із основних факторів, що впливають на працездатність роботи мобільного пристрою. Пил може повністю дестабілізувати роботу всієї системи охолодження, яка незабаром призведе до перегріву всіх найважливіших елементів та частин, що у свою чергу швидко стане причиною їхньої поломки. Цю проблему можна тільки попередити за допомогою регулярної профілактики, яка повинна включати чистку нутрощів і деяких частин від забруднень. Чищення ноутбуків може складатися з таких етапів: чищення клавіатури, зовнішнє/внутрішнє чищення ноутбуків від пилу, усунення вологи та бруду після залиття рідиною, відновлення працездатності кулера, а також заміна всіх термоінтерфейсів. Для проведення цих робіт використовуються спеціальні інструменти, а також якісні матеріали. Якщо вчасно зробити очищення ноутбука, це може запобігти несподіваній поломці, дозволивши уникнути непотрібних витрат на дорогі запчастини, а також уникнувши втрати важливої інформації. Яка ж необхідна періодичність процедури очищення ноутбука від пилу? Виробники ноутбуків рекомендують проводити її не рідше раз у на рік. Якщо користувач стежитиме за мобільним обладнанням, він зможе не допустити запиленості і в свою чергу не допустити критичної поломки в непотрібний момент.

    Якщо у Вас вентилятор почав видавати сторонні звуки, став сильніше шуміти, ноутбук постійно гріється, тоді Вам необхідно терміново почистити або вже і відремонтувати систему охолодження. Основні симптоми несправності системи охолодження: – нагрівається корпус; – вентилятор гучно працює; – ноутбук зависає або мимоволі вимикається; – продуктивність знижується у рази; – Постійно з’являються повідомлення про помилки. Головний елемент охолоджувальної системи – вентилятор. За допомогою нього реалізовано, як потоки повітря виводитимуть із корпусу не потрібне тепло. Якщо виходить з ладу кулер, за ним може повністю вийти з ладу вся система. Деякі профілактичні роботи може виконати користувач. Але краще звернутися до професіоналів своєї справи, які займаються ремонтом постійно, вони можуть швидко виявити всі проблеми та усунути їх за короткий час, не порушивши роботу всієї системи. Наші майстри з ремонту ноутбуків завжди гарантують дбайливе ставлення до ноутбука. За допомогою спеціальних пристроїв, інструментів та програм вони швидко виявлять проблему та зроблять усі послуги якісно.