РЕМОНТ МАТЕРИНСЬКИХ ПЛАТ

РЕМОНТ МАТЕРИНСЬКИХ ПЛАТ ЯКІСНО!
Ви намагаєтесь увімкнути свій комп'ютер, а він ніяк на це не реагує? Або при включенні виникають збої та помилки? Є велика ймовірність, що у Вас почалися проблеми із материнською платою. Наші майстри якісно виконають діагностику, проведуть весь комплекс послуг, а також здійснять необхідний ремонт чи налаштування Вашого ПК.


    Наші Послуги

    Діагностика комп’ютера1

    ДІАГНОСТИКА КОМП'ЮТЕРА

    Діагностика несправності комп'ютера нашими експертами
    500.00 грн.*
    ремонт мамки

    РЕМОНТ МАТЕРИНСЬКИХ ПЛАТ

    Наші експерти виконають ремонт материнської плати якісно, при цьому вони нададуть 100% гарантію за свою роботу. (Для пришвидшення виконання робіт бажано мати одразу комплект, тобто материнська плата + процесор + памя'ть)
    від 500 грн.

    * – оплачується у разі відмови від ремонту, як компенсація за витрачений час та ресурси.

    Зараз ще залишилося безліч фірм, у яких весь процес ремонту материнки зводиться до того, що клієнту, якому вони надають допомогу, пропонують зробити її заміну. Це весь ремонт. Такі ремонти не вигідні власнику комп’ютера, у нас майстри не відмовляться від заплутаної проблеми і в будь-якому випадку її вирішать. Материнська плата – це одна з найважливіших частин, не дарма її називають “мама” або “материнка”. Адже вона є основою всього. Тільки до неї підключаються вінчестер, відеокарта, оперативна пам’ять та на неї встановлюється процесор. Щоб виявити проблему, потрібно перевірити безліч способів, у нас це займе трохи часу, адже ми працюємо на ринку вже багато років. У наших майстрів за плечима величезний багаж знань та досвіду, без якого у нашому житті нікуди. Ми якісно зробимо діагностику та виявимо проблему, і після цього відразу ж перейдемо до її усунення. Заміна старої материнки на нову, у нас буде запропонована клієнту тільки в крайньому випадку. У нашому центрі не просто ремонтується техніка, на неї дається гарантія, а її зараз мало хто може дати. І не дивно, адже постійна практика – це запорука успіху.