РЕМОНТ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ НОУТБУКА

РЕМОНТ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ НОУТБУКА ВСІХ МОДЕЛЕЙ І ВИРОБНИКІВ
Елементи живлення до ноутбука завжди вважалися найуразливішими до пошкоджень. Найчастіша поломка, яка трапляється в ноутбуці, це проблеми з живленням, його вихід з ладу може повністю поставити хрест на подальшому використанні повністю справного ноутбука.


    Наші Послуги

    remont-elementov-pitaniya

    ДІАГНОСТИКА НОУТБУКА

    Діагностика несправності ноутбука нашими експертами
    500.00 грн.*
    maxresdefault-1

    РЕМОНТ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ НОУТБУКА

    Заміна проводу живлення із штекером, заміна роз'єму живлення, ремонт блоку живлення, заміна акумулятора, ремонт контролерів та модулів живлення ноутбука
    від 500 грн.
    remont-zaryadki-noutbuka

    БЛОКИ ЖИВЛЕННЯ НОУТБУКА

    Широкий вибір блоків живлення для ноутбуків різних виробників
    87

    РОЗ'ЄМИ ЖИВЛЕННЯ НОУТБУКА

    Широкий вибір роз'ємів живлення для ноутбуків різних виробників
    zamena-akkumulyatora-noutbuka

    АКУМУЛЯТОРИ ДЛЯ НОУТБУКА

    У Вас зненацька перестав працювати ноутбук без мережі 220В? Акумулятор погано став тримати заряд? Не хвилюйтеся! Наші спеціалісти допоможуть Вам! Ми зможемо Вам підібрати та замінити акумулятор будь-яких моделей та виробників ноутбуків. У нас завжди є необхідні запчастини на складі, а в разі унікальності будь-якої запчастини ми можемо її привести в сервіс протягом 2-х діб.

    * – оплачується у разі відмови від ремонту, як компенсація за витрачений час та ресурси.

    Саме акумуляторна батарея забезпечує мобільність будь-якого сучасного ноутбука, і коли несподівано перестає заряджатися, сенс портативності комп’ютера відразу ж втрачається. Є тільки дві основні причини, через що це відбувається: – акумулятор виходить з ладу; – з’являються несправності у роботі блока живлення. Поломка в блоці живлення може бути пов’язана зі стрибками напруги або використанням неякісної, несправної батареї, яка не може тримати заряд більше десяти хвилин наприклад. У АКБ поломки відбуваються часто через проблеми з розмикачем в елементах батареї, акумулятори в сучасних ноутбуках мають обмежений запас циклів перезарядки. У такому разі найкраще просто замовити та встановити нову батарею, а не лагодити стару. Якщо продовжувати використовувати ноутбук з пошкодженим елементами живлення, то ви дуже ризикуєте, так що це може призвести до виходу з ладу ноутбука. Якщо Ви тільки помітили, що з’явилися перші ознаки несправності, зверніться до майстрів з ремонту. Основні ознаки виходу з ладу елементів живлення: – Ноутбук неможливо включити при знятій акумуляторній батареї, і при включеному адаптері в мережу; – Блок живлення постійно нагрівається до високої температури; – Штекер під час роботи постійно перегрівається; – щільність контакту втрачається;– рівень зарядки акумуляторної батареї стабільно на слабкій позначці; – вихідна напруга БЖ відрізняється від заявленої за технічними параметрами; – індикатор роботи від мережі не світиться; – подача звукового сигналу в деяких моделях блоків живлення. Щоб здійснити якісний ремонт у майстра з ремонту ноутбуків мають бути спеціальні знання, роки досвіду, а також професійні інструменти та комплектуючі. Тільки маючи весь цей набір можна швидко, якісно та з гарантією виправити будь-яку поломку та усунути дефекти. Все це мають наші майстри, які завжди готові прийти на допомогу, якщо у клієнта виникне проблема. Ми можемо вирішити будь-яку проблему та усунути її за короткий термін. Телефонуйте за вказаним на сайті телефоном і наші спеціалісти допоможуть Вам! У нашому інтернет-магазині Ви знайдете такі товари для живлення від усіх відомих брендів: – Акумулятори; – кабелі живлення; – Перехідники; – Блоки живлення; – Автомобільні зарядки. Найширший асортимент товарів, який представлений, є завжди в наявності або під замовлення. У нас можна дізнатися будь-яку інформацію щодо кожної позиції, її технічні описи, терміни постачання та інші питання. У нашій компанії одним із основних напрямків є оптово-роздрібний продаж акумуляторів, блоків живлення та всіх інших необхідних комплектуючих для ноутбуків та комп’ютерної техніки. Доставку ми здійснюємо по всій Україні!