ЧИЩЕННЯ ПК ВІД ПИЛУ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ СИСТЕМИ ОХОЛОДЖЕННЯ

ЧИЩЕННЯ ПК ВІД ПИЛУ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ СИСТЕМИ ОХОЛОДЖЕННЯ ЯКІСНО!
Ваш комп'ютер став добряче нагріватися? Чи часто сам собою перезавантажується? У більшості випадків це можуть бути проблеми із системою охолодження. Комп'ютер, як і будь-який пристрій, вимагає регулярного обслуговування, бажано один раз на півроку, а краще кожні три місяці проводити планове очищення ПК від забруднень. Не варто зневірятися, вирішити проблему дуже просто, звернувшись до нас.


    Наші Послуги

    Діагностика комп’ютера1

    ДІАГНОСТИКА КОМП'ЮТЕРА

    Діагностика несправності комп'ютера нашими експертами
    500.00 грн.*
    Чищення від пилу

    ЧИЩЕННЯ ПК ВІД ПИЛУ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ СИСТЕМИ ОХОЛОДЖЕННЯ

    Наш сервісний центр пропонує послугу чищення системного блоку від пилу, профілактичну заміну теплопровідної пасти, термопрокладок та відновлення або заміну елементів системи охолодження.
    від 500 грн.

    * – оплачується у разі відмови від ремонту, як компенсація за витрачений час та ресурси.

    Багато хто скаже, що чищення комп’ютера це справа не найтерміновіша і її можна зробити будь-коли. У цьому й криється причина того, що про неї часто забувають, або відтягують момент, поки не настане найгірше. Що ж може статися від банального пилу? А те, що температура всередині системного блоку почне підвищуватися, комплектуючі будуть більше нагріватися. Це створить підвищене навантаження на систему охолодження, яка до деякого часу справлятиметься зі своєю роботою. Пил накопичуватиметься ще швидше, і одного разу працездатність комп’ютера опуститься до критичного мінімуму. Особливо небезпечний пил у районі блоку живлення. При цьому вона накопичується як із внутрішньої сторони, так і із зовнішньої. Це може призвести до короткого замикання, яке може вивести з ладу не лише сам блок, а й материнську плату з жорстким диском. Це спокійно знищить усі дані з вінчестера, а інформація завжди дорожча за будь-яку комп’ютерну деталь. Щоб Ваш комп’ютер працював довго та справно, Вам варто стежити за чистотою системного блоку. Якщо у Вас немає цього часу, або немає місця, де можна спокійно провести очищення, Ви можете звернутися до нас. Усю роботу ми зробимо дуже швидко, повернувши Ваш персональний комп’ютер чистим та працюючим як новий. До переліку наших послуг входить: – Тестування системи охолодження; – усунення неполадок у будь-якому системному блоці, незалежно від його будови; – Повна модернізація системи охолодження; – Вимірювання температурного режиму системи; – Тестування пристрою після ремонту. У звичайному системному блоці в основному використовується три вентилятори, що знаходяться на процесорі, відеокарті, а також блоці живлення. Їх вважають деталями, що найбільш нагріваються. Саме їм варто продумувати систему охолодження всієї системи. Якщо не стежити за станом комп’ютера, пил, що накопичився, може призвести до зниження ефективності охолодження. Кулери перестають долати навантаження, і це призводить до поступового нагрівання деталей системного блоку. Не варто намагатися самому оптимізувати охолодження у системнику, зверніться до майстрів своєї справи. У нашому сервісному центрі майстри швидко усунуть будь-яку несправність незалежно від рівня складності. Ми цінуємо кожного клієнта, ще жоден замовник не залишився незадоволеним нашою роботою. Зверніться до нас, і Ви не пошкодуєте!